ENOTURISME
Des que Badalona forma part de la DO Alella, l'any 2014, vàrem començar a rebre grups de persones interessades en conèixer què fèiem a les vinyes.
Els atenem i els hi dediquem una atenció personalitzada i, ensems, intentem que sigui molt acurada. Volem que a Can Coll s'hi trobin bé.
Fem un recorregut per les vinyes on se'ls explica, de manera planera i entenedora, tot un conjunt de conceptes tècnics: característiques del tipus de subsòl (edafologia), diferents tipus de poda, identificació dels estats fenològics del cep, sistema d'aplicació de productes en pols i en líquid, apreciació de les varietats de raïm, ...
Després, visitem el celler i el cup (actualment són un petit museu), on conservem les botes, les premses manuals i elèctriques, les bombes d'impulsar el most, la bàscula, la màquina del premsat i la d'esberlar el gra.
Finalment, fem un tast al cup o sota uns pins, el qual va acompanyat d'un pica-pica.
El període de visites s'estableix des del mes de març fins l'agost i té una durada global que va entre 2 i 4 hores, en funció del vostre interès.
Els atenem i els hi dediquem una atenció personalitzada i, ensems, intentem que sigui molt acurada. Volem que a Can Coll s'hi trobin bé.
Fem un recorregut per les vinyes on se'ls explica, de manera planera i entenedora, tot un conjunt de conceptes tècnics: característiques del tipus de subsòl (edafologia), diferents tipus de poda, identificació dels estats fenològics del cep, sistema d'aplicació de productes en pols i en líquid, apreciació de les varietats de raïm, ...
Després, visitem el celler i el cup (actualment són un petit museu), on conservem les botes, les premses manuals i elèctriques, les bombes d'impulsar el most, la bàscula, la màquina del premsat i la d'esberlar el gra.
Finalment, fem un tast al cup o sota uns pins, el qual va acompanyat d'un pica-pica.
El període de visites s'estableix des del mes de març fins l'agost i té una durada global que va entre 2 i 4 hores, en funció del vostre interès.